• Services

Neva faciliteert in allerlei services om van een bijeenkomst of evenement een unieke beleving te maken.

Services

Neva biedt verschillende services aan om u zoveel mogelijk van dienst te kunnen zijn.


Audiovisuele Middelen

Expand Article

Alle audiovisuele middelen en technische apparatuur die nodig zijn voor uw evenement worden geregeld door de Hermitage Amsterdam. Voor vragen kunt u contact opnemen met de evenementenafdeling.


Catering

Expand Article

Wat betreft catering is op deze locatie alles mogelijk. Voor cateringmogelijkheden kunt u contact opnemen met café-restaurant Neva.

Het is niet toegestaan zelf eten of drinken mee te nemen en te nuttigen in café-restaurant Neva of de zalen in de Hermitage Amsterdam. Het is tevens niet mogelijk om gebruik te maken van een externe cateraar.


Decoratie

Expand Article

Op verzoek verzorgen wij bloemen, extra kaarsen of andere vormen van decoratie in de zaal. De prijzen zijn afhankelijk van uw wensen. Gezien de historische locatie gelden er enkele richtlijnen wat betreft de mogelijkheden.


Entertainment

Expand Article

Wij informeren u graag over de mogelijkheden op het gebied van (muzikaal) entertainment in combinatie met uw evenement of bijeenkomst in het museum. Op voorhand willen wij u er graag op attent maken dat er enkele beperkingen gelden in verband met geluid en bepaalde regels gedurende openingstijden van het museum


Meubilair

Expand Article

Neva heeft verschillend meubilair om in te huren waardoor u de opstellingen in de zalen helemaal naar wens kunt aanpassen. Er kunnen kosten in rekening worden gebracht voor het benodigde meubilair voor uw evenement. Dit geldt niet voor de standaard vergaderopstelling, deze is in de zaalhuur inbegrepen.


Parkeren

Expand Article

De Hermitage heeft geen eigen parkeergelegenheid. Parkeren is mogelijk bij de volgende parkeergelegenheden in de buurt van het museum:

  • Stopera , Waterloopplein 28, 1011 PG Amsterdam
  • Markenhoven, Anne Frankstraat 220, 1011 MP Amsterdam
  • Centrum Waterloopplein, Valkenburgerstraat 238, 1011 ND Amsterdam
  • Parkeergarage The Bank bij Rembrandtplein, Amstelstraat 12, 1017 DA Amsterdam

Personeel

Expand Article

Wij zetten voldoende bar-, bedienend- en schoonmaakpersoneel in voor het aantal gasten van het evenement. Het is mogelijk extra personeel in te zetten. Voor het afhuren van personeel geldt een minimale afname van 4 uur per persoon.

Portiers
Afhankelijk van de aard van het evenement kan het noodzakelijk zijn dat er portiers aanwezig zijn.

Technicus
Afhankelijk van de benodigde apparatuur en de aard van het evenement kan het noodzakelijk zijn dat er een technicus aanwezig is tijdens het evenement. De kosten hiervoor bedragen €45,- per uur per technicus.


Toiletten en Garderobe

Expand Article

Afhankelijk van de aard van uw evenement kunnen er kosten voor de toiletten en garderobe worden opgenomen in de offerte.


Wi-fi

Expand Article

Alle zalen van café-restaurant Neva beschikken over gratis Wi-Fi.